0
0
0

Критерії вибору підгузників


Якщо у вашій родині є лежачий чоловік, ви напевно розумієте, який доставляють дискомфорт походи в туалет. Без кінця підставляти "качку" або водити хворого до вбиральні — це дуже складно і неприємно для всіх. Крім фізичного дискомфорту, ситуація завдає моральну шкоду пацієнту та його рідним. 


Буквально 20 років тому про підгузки для дорослих в Україні нічого не знали. Але сьогодні одноразова продукція користується величезним попитом, спрощуючи життя багатьом людям. Памперси можна вільно придбати в Україні у магазинах або в інтернеті. Ціна досить доступна, асортимент брендів великий — кожен може вибрати самий відповідний варіант.


Памперси для дорослих рятують від багатьох проблем, в числі яких попрілості, подразнення та висипи на шкірі. Вироби не допускають появи пролежнів, які сильно шкодять здоров'ю лежачих людей.

Як вибрати підгузники для дорослих

Якщо ви вирішили купити памперси для дорослих, зверніть увагу на 5 важливих критеріїв:
 

  • Тип виробу: відкритий, напіввідкритий, закритий підгузник і вбираючі трусики. Стандартні закриті підгузники на липучках вважаються найбільш підходящим варіантом для лежачих пацієнтів. Відкриті та напіввідкриті види купують для дуже великих або дуже худих людей (лежачих, сидячих або ходячих). Вбираючі трусики підходить мобільним людям з легкою формою нетримання, але не рекомендуються лежачим (їх важко одягати і знімати на ліжку).
  • Матеріал внутрішнього і зовнішнього шару. Внутрішній склад підгузників майже однаковий у різних торгових марок. Але зовнішній матеріал може бути дихаючим чи ні. Віддавайте перевагу першому: якщо підгузник "дихає", шкіра не пріє і залишається сухою. Також уважно вивчайте склад на наявність латексу. Якщо у людини алергія на цей матеріал, використовувати виріб не можна. 
  • Ступінь всмоктування. Багато підгузники діляться на «денні» і «нічні» (останні вбирають більше рідини, щоб не довелося міняти підгузник вночі). При цьому «нічні» більш об'ємні, тому не підходять для використання вдень. Якщо ж на підгузку написано "підвищена вбираність", значить, вони універсальні і однаково гарні в будь-який час доби. 
  • Розмір. Занадто великі підгузники будуть протікати, занадто маленькі — заподіювати дискомфорт. Тому так важливо купувати правильний розмір, який підбирається за параметрами людини (обхват стегон і живота).
  • Надійна фіксація. Всі підгузки оснащені спеціальними липучками, які дозволяють правильно зафіксувати виріб. Але якщо затежки одноразові, змінити їх становище вже не вийде. Щоб мати "право на помилку", вибирайте моделі з багаторазовими липучками. 


Щоб уникнути протікання і дискомфорту, уважно вивчіть інструкцію щодо правильного одягання підгузника.

Бажаємо вам міцного здоров'я. Бережіть себе і своїх близьких!

Супутні товари

Підгузки для дорослих MyCo Standard розмір L / 3

Підгузки для дорослих MyCo Standard розмір L / 3

Буває ряд ситуацій, коли у дорослої людини виникає необхідність у підгузках. На щастя, бренд MyCo пропонує доступний за ціною і комфортний варіант — памперси для дорослих оптимального розміру M/2 (80-..

291.00грн.

Підгузки для дорослих MyCo L 115-155 30шт

Підгузки для дорослих MyCo L 115-155 30шт

Не потрібно соромитися проблеми сечовипускання - її потрібно вирішувати. Станьте на крок ближче до комфортного життя разом з памперсами для дорослих! Це незамінна річ як для самостійного застосування,..

862.00грн.

Підгузки для дорослих MyCo L 115-155 30шт

Підгузки для дорослих MyCo L 115-155 30шт

На упаковке могут присутствовать следы от ценников и скотча, незначительные повреждения транспортировочной упаковки, количество ограничено.Не потрібно соромитися проблеми сечовипускання - її потрібно ..

784.00грн.