0
0
0

Унікальні технології тонометрів Rossmax



PARR  (PULSE arrhythmia technology) Rossmax

Своєчасне виявлення аритмії, екстарсістоли , тахікардії і брадикардії — запорука запобігання захворювань серця.  Порушення роботи серцево-судинної системи вимагають кваліфікованої допомоги, яка буде багаторазово ефективніше завдяки ранній діагностиці.  Технологія PARR, що лежить в основі тонометрів Rossmax, дозволяє виявити аритмію навіть при нормальному показнику артеріального тиску.  Для виявлення аритмії користувачеві не потрібно використовувати спеціальні навички або проводити додаткові вимірювання - всі дані зчитуються протягом однієї процедури.

 

* Medico - офіційний дистриб'ютор Rossmax в Україні

AFib — виявлення миготливої ​​аритмії (Rossmax моделі X5, X9)

 

При наявності миготливої ​​аритмії верхні передсердя скорочуються часто і нерегулярно.  Передсердя функціонують неефективно і погано просувають кров в шлуночки.  Цьому порушення притаманний високий ризик утворення тромбів, що призводить до нападів, серцевої слабкості і іншим серйозним недугам.  Приблизно 10-20% людей, у яких спостерігаються ішемічні напади, страждають від миготливої ​​аритмії.


PC — передчасне виявлення екстрасистолії - (X5, X9)

Коли виявляються додаткове серцеві удари, це говорить про наявність патологічних відділів в серці / передсердях / шлуночках / серцевих вузлах проведення.  Правильний ритм серця порушується через ці "позапланових" скорочень.  Іноді пацієнт, що страждає від такого порушення, відчуває Скачкова удари в області грудей.  Явище може проявлятися з різною періодичністю або статися одноразовою  Якщо додаткові удари не пов'язані зі стресом, вони можуть бути індикатором самих різних порушень в роботі серця.  У деяких удари сигналізують про високий ризик ішемічного нападу з екстрасистолію.

 

ARR - виявлення аритмії - (X5, X9)

 

TACH — виявлення тахікардії - (X9)

Тахікардія - це перевищення нормальної частоти серцебиття (більше 100 ударів в хвилину у дорослих).  Якщо порушення не пов'язане зі стресом, тахікардія сигналізує про порушення в роботі серцево-судинної системи, в тому числі ішемічної хвороби, гіпертиреозі або лихоманці.

 

BRAD — выявление брадикардии - (X9)

Брадикардія - це порушення, пов'язане з низькою частотою серцебиття (менше 55 ударів в хвилину у дорослих).  У деяких випадках брадикардія виникає при адаптації серця до сильних фізичних навантажень.  Іншими причинами може виступати медикаментозне лікування або ряд кардіологічних або екстракардіальних проблем зі здоров'ям: дисбаланс електролітів, захворювання клапанів серця і інші.

індикатор аритмії (AV 91СH 155FS 150X1X3X5)

Пристрої з індикатором серцевої аритмії попереджають користувача про наявність аритмії під час кожного виміру.  Спеціальний алгоритм автоматично виявляє, наскільки дані точні і потрібні повторні заміри.  Важливо: якщо на дисплеї часто виникає значок аритмії, варто записатися на прийом до лікаря для проходження обстеження.

 

 

Датчик стану спокою (AV 91СH 155FS 150X1X3X5)

Гемодинамическая стабільність - це показник, який дозволяє виключити помилки через розумового або фізичного стресу.  Завдяки датчику виключаються непотрібні виміри і виводиться середнє значення артеріального тиску.  Апарат, в числі іншого, розпізнає найбільш поширену помилку - недостатнє час відпочинку.  Вимірювання повинні проходити в стані спокою, щоб дані про стан здоров'я були максимально точними.

 

Датчик руху (СH 155FX1X3X5)

Якщо користувач робить занадто багато рухів під час виміру, датчик сигналізує про це.  На дисплеї з'являється відповідний символ і нагадує, що необхідно зберігати спокій і нерухомість.  Зайві рухи можуть спотворити дані і знижують точність вимірювання тиску.  Пристрій з датчиком фіксує рухи як під час виміру, так і після нього.

Сигнал про ризик гіпертензії (СH 155FX1X3X5)

Комітет США з питань профілактики, скринінгу, діагностики та лікування артеріального тиску затвердив стандарти, згідно з якими тиск ділиться на чотири стадії.  Апарат визначає стадію гіпертензії і видає отримані дані на дисплеї.  Індикатор сигналізує про ризик користувачеві після кожного виміру.

 

Мобільна система перенастроювання  (СH 155FX3X5)

Через технічні обмежень багато виробників пропонують можливість перенастроювання зчитування показань апарату.  Прилад перенастраивается самим виробником або на спеціальному обладнанні.  Протягом двох років компанія Rossmax розробляла першу в світі систему перенастроювання, яка може бути виконана самим користувачем.  Для виконання операції досить під'єднати прилад до системи і слідувати підказкам на інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі.  Вся процедури займає всього кілька секунд.

 

Манжет високої чутливості (X1X3X5)

Сигналізує про те, чи щільно манжета прилягає до руки.

 

Режим усереднених вимірів день / ніч - (X5)

Пристрій має пам'ять і надає безліч опцій для перегляду історії вимірів.  Апарат запам'ятовує дані, прораховує показання і виводить середнє значення за останні 7/14/21/28 днів.  У статистику потрапляють ранкові та вечірні виміри.  Усереднені дані - важливий показник зміни артеріального тиску.  Можливості пам'яті дозволяють зберігати виміри кожного користувача.

 

Цифрова технологія (AV 91)

 

В основі всіх цифрових пристроїв для визначення тиску лежить осцилометричний метод вимірювань.  Під час накачування вручну до потрібної позначки і під час здування манжети апарат фіксує амплітуду і криву періоду коливання.  В цей же час вимірюється пульс, верхнє і нижнє тиск.

 

Технологія з гнучкою системою управління (СH 155F)

Пристрій, оснащений технологією, виявляє ідеальне тиск в манжеті.  Рівень тиску визначається виходячи з показників систолічного тиску і обсягу руки.  Завдяки технології користувач не буде відчувати дискомфорт через надмірне нагнітання повітря.  Також це не допускає неточностей вимірів, викликаних перекачуванням манжети.

 

Технологія Смарт Сенс (S 150)

Завдяки електронному клапану апарат здуває повітря з манжети поступово і делікатно.  Просунута система контролює швидкість сдува, що дозволяє приладу точно зчитувати і аналізувати пульс.  Система адаптує тиск манжети під час здування, що значно збільшує точність вимірювань тихо і ефективно.

Аускультативний і автоматичний режими з можливістю перемикання

Аускультативний режим — це настройка апарату, при якій манжета надувається автоматично.  При здуванні тони Короткова визначаються мануально (на слух) через стетоскоп.  Верхнє і нижній тиск відображається на екрані апарату.  Вимірювач може працювати і в повністю автоматичному режимі.

Цифрова технологія Короткова

ЦТК - це поєднання класичного осцилометричного методу і методу Короткова.  Завдяки мікрофону всередині манжети апарат "прослуховує" тони так само, як це робить лікар.  Технологія передає дані з високою точністю, задіюючи в якості джерела інформації звуки і тиск.  Монітор оснащений унікальною двухсенсорной манжетної системою.  Як показали дослідження, вимірювання аускультативним методом більш наближені до золотого стандарту, ніж вимірювання з використанням осцилометричного методу.

 

Цифровий датчик тиску (MandausII) 

Функція датчика MandausII - максимальна точність вимірів.  Датчик записує тони Короткова під час вимірювання нижнього і верхнього тиску, після чого дані відображаються на рідкокристалічному дисплеї.  Це знижує ризик неточною діагностики, яку викликає різниця в часі.  Цифровий датчик вимірюють тиск, серцебиття і швидкість здування з високою точністю.  Чорна підсвічування екрану забезпечує видимість і зручність використання.  Прозорий дисплей має захист від води і ударів, що робить його більш зручним для користувачів.

 

Функція озвучування

Апарат пропонує користувачеві звукову інструкцію, яка працює від включення приладу до появи даних виміру на дисплеї.  Користувач може самостійно включити або вимкнути функцію виходячи зі своїх потреб.

 

Стандарти перевірки тонометрів

 

Схвалено Європейським товариством гіпертонії (ESH)  (AV 91СH 155FS 150X1X3X5)

Всі прилади зі знаком ESH відповідають стандартам якості Європейського товариства гіпертонії.  Крім того, пристрій схвалено Асоціацією щодо вдосконалення медичного інструментарію (AAMI).

 

Британське суспільство гіпертонії (BHS) - класс А/А (СH 155FS 150X1X3X5)

Відповідно до критеріїв Британського товариства гіпертонії пристрій відповідає найвищому рівню якості.  Також прилад відповідає вимогам Асоціації щодо вдосконалення медичного інструментарію (AAMI).

 

Супутні товари

Тонометр автоматичний Rossmax X5

Тонометр автоматичний Rossmax X5

Стандарти й технології тонометра Rossmax X5Rossmax X5 - сучасний автоматичний тонометр з широким набором функцій і технологією надточного зчитування тиску.  Швейцарська якість приладу не потребує..

2 532.00грн.

Тонометр автоматичний Rossmax X1

Тонометр автоматичний Rossmax X1

Стандарти та Технологии Rossmax X1 Rossmax X1 - автоматичний тонометр швейцарського виробника.  Робить процедуру виміру АТ максимально простою та зручною.  Є всі необхідні датчики і сучас..

1 648.00грн.

Тонометр автоматичний Rossmax X3

Тонометр автоматичний Rossmax X3

Стандарти і технології тонометра Rossmax X3 Rossmax X3 - автоматичний тонометр нового покоління, одна з найбільш передових розробок в світі.  Модель має широкий функціонал і всі сучасні датчик..

2 289.00грн.