0
0
0

Механічні тонометри Paramed: переваги та можливості



З появою нових технологій все більшої популярності набувають автоматичні і напівавтоматичні тонометри, однак механічні тонометри також не зникають з ринку і поступово модернізуються.

В даний час механічні тонометри придбають найчастіше лікарі, оскільки самостійно, в домашніх умовах, вимірювати тиску з його допомогою досить складно. Тим не менш, не слід забувати про таку величезну перевагу механічних тонометрів перед електронними, як їх ціна та довговічність, що особливо актуально в нинішній кризовий час.

Виробники тонометрів Paramed врахували недоліки попередніх моделей і створили механічні тонометри з фіксуючим кільцем і технологією 2 в 1.

 

Навіщо в тонометрі кільце, що фіксується та що означає технологія 2 в 1?

 

  • Манжета з фіксуючим кільцем необхідна для легкого одягання її однією рукою. Тепер споживач зможе самостійно вимірювати тиск навіть механічним тонометром не вдаючись до допомоги доктора або близьких.
  • Технологія 2 в 1 полягає в тому, що на манжеті тонометра зроблена спеціальна петелька для кріплення стетоскопа, завдяки чому стетоскоп легко кріпиться до манжеті. Головка стетоскопа розташовується рівно над проекцією ліктьової артерії. Перевагою даної технології є покращена чутність тонів Короткова, що гарантує споживачеві максимально точне вимірювання артеріального тиску в домашніх умовах.

Що ж стосується механічного тонометра Paramed Pro (Palm Type), то крім перерахованих вище переваг він має також:

  • Поворотний механізм, що дозволяє вимірювати АТ будь-якою рукою. Дана можливість особливо актуальна пацієнтам у яких через певних захворювань велика різниця в АТ на різних руках.
  • Кнопковий клапан відведення. Перевагою даного механізму є можливість плавного спуску повітря з манжети одним пальцем без докладання зусиль. Цей механізм незамінний для пацієнтів з ураженням суглобів пальців рук (артрит, подагра і т.д.).

 

Тепер ви знаєте, що навіть механічні тонометри можуть бути зручними у використанні.

 

Будьте здорові! А ми вам у цьому допоможемо.

Супутні товари

Механічний тонометр Paramed Classic

Механічний тонометр Paramed Classic

Paramed Classic - це проста і надійна модель механічного тонометра. Дана модель зарекомендувала себе на українському і американському ринках. Прилад може використовуватися як у професійній діяльності,..

610.00грн.

Тонометр механічний Paramed Comfort

Тонометр механічний Paramed Comfort

Paramed Comfort - класичний тонометр професійного типу з латексними комплектуючими. Успішно використовується як в медичній практиці, так і для домашньої самодіагностики. Модель зарекомендувала себе на..

731.00грн.