0
0
0

Небулайзер (інгалятор): мода чи необхідність?



Ось уже похолодало і ... ми знову почали хворіти ... Як же це неприємно ... Знову активізувалися вірусні інфекції, які викликають цілий ряд неприємних симптомів, яких як нежить, чхання, кашель ... Якщо з першими двома симптомами рідко бувають розбіжності в методах лікування, то з кашлем люди борються по-різному: грілки, таблетки, сиропи, інгаляції ...

 

Про інгаляціях відомо давно. Їх робили ще наші бабусі і дідусі дихаючи над гарячою картоплею, використовуючи імпровізований небулайзер у вигляді чайника з паперовою насадкою-носиком і т.п. Не так давно на ринку з'явилися небулайзери (інгалятори). Деякі сприйняли їх на "ура", більш консервативні люди і по колишньому вважають їх не потрібними вдаючись для лікування до застарілих "дідівським методам" ... Хто ж правий?

 

Для початку давайте розберемося, для чого потрібен інгалятор?

 

Значення слова "небулайзер" походить від латинського "Небула" -облако, туман. Таким чином, небулайзер - це пристрій для перетворення рідкого лікарського засобу в аерозоль для проведення ингалирование. За рахунок розщеплення на дрібні частинки ліки значно краще надає терапевтичний ефект на хворого завдяки практично миттєвому потраплянню в вогнище захворювання і не "розсіюючись" в інших органах і системах, як наприклад, у випадку з таблетками або сиропами.

 

Використання грілки здатне принести відчуття полегшення, завдяки тому, що хворого перестає "морозити" і він зігрівається, але це ніяк не можна віднести до способів лікування захворювань бронхо-легеневої системи.

Докладніше про те, що таке небулайзер, навіщо він потрібен і при яких захворюваннях він ефективний, ми писали в одній з наших попередніх публікацій.

На сьогодні можна купити інгалятор на будь-який смак і гаманець: є стаціонарні і компактні моделі, дитячі та дорослі маски .... Небулайзери високоефективні, прості у використанні і можуть використовуватися з дитинства.

 

Таким чином, ми бачимо, що на сьогоднішній день не данина моди, а спосіб зберегти і підтримувати своє здоров'я.

 

Будьте здорові, а ми вам у цьому допоможемо!

Супутні товари

Небулайзер компресорний Paramed Assistant - промивач носа Rossmax у подарунок!

Небулайзер компресорний Paramed Assistant - промивач носа Rossmax у подарунок!

Промивач носа Rossmax у подарунок! Компресорний інгалятор Paramed Assistant: його характеристики і особливості Швидкість розбризкування дрібних частинок ліків становить 0,3 мл / хвилин..

375.00грн. 1 172.00грн.

Небулайзер для дітей Paramed Puppy - інгалятор компресорний - промивач носа Rossmax у подарунок!

Небулайзер для дітей Paramed Puppy - інгалятор компресорний - промивач носа Rossmax у подарунок!

Промивач носа Rossmax у подарунок! Небулайзер для дітей Paramed Puppy — це компактна та оригінальна модель у вигляді милого цуценя. Чудовий пристрій для домашніх інгаляцій + весела іграшка для ди..

415.00грн. 1 226.00грн.

Інгалятор Rossmax NE100 компресорний

Інгалятор Rossmax NE100 компресорний

Небулайзер, он же ингалятор, — это аппарат, преобразующий жидкость в аэрозоль. Преимущество ингаляций в прямом и быстром воздействии лекарства на область воспаления. Мельчайшие частицы лекарства эффек..

1 851.00грн.

Небулайзер Rossmax NB500 Інгалятор компрессорний. 2 камери розпилювача

Небулайзер Rossmax NB500 Інгалятор компрессорний. 2 камери розпилювача

Небулайзер NB500 - надпотужний апарат компресорного типу для домашнього використання.  Володіє технологією регульованого клапана VAT, завдяки якій доставляє препарати різного ступеня в'язкості бе..

2 036.00грн.

Небулайзер компресорний Paramed Assistant. Акція - промивач носа Rossmax у подарунок!

Небулайзер компресорний Paramed Assistant. Акція - промивач носа Rossmax у подарунок!

Промивач носа Rossmax у подарунок! Розпродаж. Коробка може мати: потертість, невелику втрату кольорів, сліди від цінників. Стан приладу новий. Гарантія 2 роки. Кількість обмежена. Компресорний..

349.00грн. 1 172.00грн.