0
0
0

Хто і чому вибирає механічний тонометр?



Хоч механічні тонометри поступово і втрачають свою популярність, однак і досі у них є незмінні шанувальники, які протягом вже багатьох років віддають перевагу саме їм. Хто ж ці люди і з чим пов'язана така прихильність механічним тонометрам?

 

В перше чергу, це лікарі. Тонометри їм виділяються лікарнею. У лікарні ж тонометри купуються за рахунок державних закупівель. Всі ми знаємо рівень фінансування медичних установ нашим урядом. На більш "просунуті" тонометри просто не виділяються бюджетні кошти.

 

Є й інша категорія лікарів, які б із задоволенням придбали напівавтоматичний або автоматичний тонометр, проте перспектива купувати їх за свої власні кошти більш дорогий прилад влаштовує далеко не всіх. І це зрозуміло.

 

По-друге, це люди консервативного складу розуму, так би мовити, люди "старої закалки". Вони звикли, що грушу тонометра потрібно накачувати, стетоскоп потрібно вставляти у вуха для того, щоб "почути" тиск і т.п. Як правило такі люди віддають перевагу телефонам з кнопками, старій механічній побутовій техніці і таке інше. Людям просто складно адаптуватися до віянням часу. Вони бояться нових технологій і не довіряють їм.

 

По-третє, це люди, які хочуть придбати тонометр за максимально низькою ціною. Так, безперечною перевагою механічних тонометрів є більш низька ціна перед їх напівавтоматичними і тим більше автоматичними аналогами.

 

Ось, мабуть, і весь перелік.

 

Ні, ми в жодному разі не хочемо сказати, що механічні тонометри- це погано. Механічні тонометри, також як і тонометри автомати, намагаються йти в ногу з часом. Виробники обладнають їх спеціальними петельками для фіксації стетоскопа, практичним поворотним механізмом для зручності використовувати тонометр як правою, так і лівою рукою. До таких тонометрам відноситься, наприклад, новий механічний тонометр PARAMED PRO.

 

Однак, якщо є можливість, більшість людей воліють автоматичні тонометри вследствии їх значно більшої зручності використання.
Тим не менш, вибір завжди за вами!

 

Здоров'я вам і вашим близьким!

 

Супутні товари

Механічний тонометр Rossmax GB102

Механічний тонометр Rossmax GB102

Rossmax GB102 - це механічний тонометр класичного типу.  Модель працює за класичним принципом: нагнітання і підбурювання повітря відбувається вручну, зчитування показників - за допомогою чутливог..

823.00грн.

Механічний тонометр Paramed Classic

Механічний тонометр Paramed Classic

Paramed Classic - це проста і надійна модель механічного тонометра. Дана модель зарекомендувала себе на українському і американському ринках. Прилад може використовуватися як у професійній діяльності,..

610.00грн.

Тонометр механічний Paramed Comfort

Тонометр механічний Paramed Comfort

Paramed Comfort - класичний тонометр професійного типу з латексними комплектуючими. Успішно використовується як в медичній практиці, так і для домашньої самодіагностики. Модель зарекомендувала себе на..

731.00грн.